Μάθε τα πάντα για το Google Keyword Planner (ή όπως το ξέρουν οι παλιοί, Google Keyword Tool), και ξεκίνα σήμερα να βλέπεις αποτελέσματα από τις προσπάθειες σου. Οι αρχάριοι θα γιορτάσουν την τελευταία τους μέρα ως.. αρχάριοι, και οι προχωρημένοι θα ανακαλύψουν σημαντικές συμβουλές και εργαλεία που μπορεί να έχουν παραλείψει.

Πως Να Συνδεθείτε Στο Google Keyword Planner Δωρεάν!

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, ανοίξτε κατευθείαν την υπηρεσία από το 3ο βήμα, αλλιώς ακολουθήστε όλα τα βήματα και αποκτήστε τον λογαριασμό σας δωρεάν και εύκολα!

Βήμα 1ο: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Google

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Google, εάν δεν έχετε ήδη. Είναι δωρεάν.

Βήμα 2ο: Δημιουργήστε Λογαριασμό Στο Google AdWords

Έπειτα κατευθυνθείτε στο Google AdWords, και μπορείτε να εγγραφείτε κατευθείαν με το Google Account σας. Είναι επίσης δωρεάν.

Βήμα 3ο: Κατευθυνθείτε Στο Google Keyword Planner

Τέλος, μέσα από το κεντρικό μενού του AdWords κατευθυνθείτε στο μενού Tools, και διαλέξτε το Keyword Planner.

Αναλύωντας Την Οθόνη & Τις Επιλογές Του Keyword Planner

Σας συστήνουμε να διαβάσετε όλες τις βούλες, για να σχηματίσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα των επιλογών συνοπτικά, και να μπορέσετε να «πιάσετε» δουλειά μέσα σε 5 λεπτά!

Βρίσκοντας Δυνατές Λέξεις Κλειδιά

Μερικά τρικς που θα σας φέρουν μπροστά από τους ανταγωνιστές σας!

Πάρτε Βοήθεια Από Τους Ανταγωνιστές Σας!

Ψάξτε στο Google τις πιο σημαντικές λέξεις κλειδιά που βρήκατε και ανοίξτε όλα τα link των ανταγωνιστών σας. Κατευθυνθείτε στο Keyword Planner, και στην 1η οθόνη αντί για λέξεις κλειδιά, βάλτε το link της σελίδας που είναι ψηλά στην κατάταξη για την λέξη κλειδί που διαλέξατε.

Έτσι θα μπορέσετε πολύ εύκολα να ανακαλύψετε και να “αντιγράψετε” σημαντικές λέξεις που δεν είχατε μέχρι τώρα σκεφτεί.

‘Παίξτε’ Με Το Google Suggest

Παρόλο που οι παρόμοιες λέξεις που μας δίνει το Keyword Planner είναι απίστευτα βοηθητικές, μας κρύβει τις μισές! Θα εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε πόσες δυνατές λέξεις δεν σας “δείχνει” το εργαλείο, ενώ μπορεί να σας ενδιαφέρουν άμεσα. Ένα παλιό τρικ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, είναι οι ίδιες οι συμβουλές του Google και πάλι! Κατευθυνθείτε στην σελίδα αναζήτησης του Google και ξεκινήστε να.. ψάχνετε! Σχεδόν οι μισοί χρήστες του Google, επιλέγουν τα αποτελέσματα που αυτό τους προτείνει, και δεν τελειώνουν το γράψιμο του αιτήματος τους.

Google Suggest Apotelesmata

Δοκιμάζοντας με έναν παρόμοιο τρόπο τις λέξεις που μας ενδιαφέρουν, βλέπετε πως αμέσως ανακαλύπτουμε συνδιασμούς που δεν μπορούμε να βρούμε αλλιώς.

Εμπιστευτείτε Στοιχεία Που Τρέχουν Κάτω Από 900.000 Servers

Όλοι έχουμε καταλάβει πως η Google κάνει καλή δουλειά με το να χειρίζεται αυτό το αναρίθμητο μέγεθος από στοιχεία – για τα πάντα! Στην 3η επιλογή που μας δίνει η 1η οθόνη του Keyword Planner, μπορούμε να “μπούμε” μέσα στην κατηγορία της επιλογής μας, και να αφήσουμε την Google να κάνει τα υπόλοιπα!

Google Keyword Planner Katigories