Αλλαγές Στο Βασικό Interface

1. Μπορεί να προσέξατε τις τρεχούμενες κίτρινες γραμμές μέσα στα εργαλεία. Με το νέο progress bar, θα ξέρετε πότε θα είναι έτοιμη η αναφορά σας.

Επίσης, πλέον έχουμε δύο μηνύματα κατάστασης: “ανανέωση” και “σάρωση”. Ανανέωση σημαίνει πως το εργαλείο μαζεύει δεδομένα από άλλες αναφορές που είναι ήδη έτοιμες, ενώ σάρωση είναι η διαδικασία απόκτησης νέων δεδομένων.

2. Αν θέλετε να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο, εξώφυλλο, header & footer στις PDF αναφορές σας, μπορείτε να βρείτε άμεσα τις Ρυθμίσεις Branding Αναφορών στο μενού Αναφορές.

Σύνδεση Με Google Analytics & Google Search Console

Από εδώ και στο εξής, θα είναι πολύ πιο εύκολο να συνδέσετε τους Google λογαριασμούς σας. Προσθέσαμε χρήσιμους συνδέσμους στις ρυθμίσεις όλων των εργαλείων που τραβάνε δεδομένα από τους Google λογαριασμούς σας: Αναζήτηση Λέξεων Κλειδιά,  SEO Ανάλυση, Κοινωνική Αλληλεπίδραση και Παρακολούθηση Κατατάξεων. Απλά πατήστε τον σύνδεσμο και θα βρεθείτε κατευθείαν στο σωστό σημείο.

Τεχνική Εξέταση & SEO Ανάλυση (Technical Audit & SEO Analysis)

Καλά νέα! Δεν χρειάζεται πλέον να επιβαρρύνετε τους πελάτες σας με ιδιαίτερα τεχνικά ή δυσανάγνωστα δεδομένα. Μπορείτε πλέον να κρύψετε τις περιττές λεπτομέρειες στις αναφορές των εργαλείων Τεχνική Εξέταση και SEO Ανάλυση.

Διαλέξτε “Όψη Πελάτη (σύντομη)” όταν κατεβάζετε αναφορές για τους πελάτες σας.

Αν θέλετε να ενημερώσετε τον webmaster σας (ή εκείνον του πελάτη σας) για τα θέματα που βρέθηκαν, διαλέξτε “Όψη Τεχνικού (αναλυτική)”, η αναφορά θα περιέχει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που χρειάζονται για την επιδιόρθωση των προβλημάτων.

Ενώ διαμορφώνετε μία ενοποιημένη αναφορά, μπορείτε να κρύψετε τις αχρείαστες τεχνικές λεπτομέρειες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή για τα εργαλεία Τεχνική Εξέταση, SEO Σελίδων Προορισμού, Επισκόπηση Ζητημάτων Ιστοσελίδας, Ταχύτητα Ιστοσελίδας και Βελτιστοποίηση Κινητών Συσκευών.

Παρακολούθηση Online Επικαιρότητας (Web Buzz Monitoring)

Εφόσον το Google Blog Search API καταργήθηκε, πλέον χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google News.

Επίσης, ξεχωρίσαμε τις ρυθμίσεις γλώσσας που αφορούν τα κομμάτια “Ειδήσεις & Blogs” και “Twitter”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here