Παρακολούθηση Κατατάξεων (Rank Tracking) & Lead Generation

Πλέον η επιλογή μίας τοποθεσίας για το Google έγινε πιο εύκολη και στα δύο: το εργαλείο Παρακολούθησης Κατατάξεων και το εργαλείο SEO Lead Generation. Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να διαλέξετε την σωστή ονομασία της τοποθεσίας από μία drop-down λίστα προτάσεων.

Έλεγχος Ποιότητας Backlink (Backlink Quality Check) & Κατασκόπευση Backlink Ανταγωνιστών (Competitor Backlink Spy)

1. Για την διευκόλυνσή σας, ξεχωρίσαμε την ανάλυση των ζωντανών, και των χαμένων backlink στο εργαλείο Έλεγχος Ποιότητας Backlink. Πλέον η αναφορά Backlink περιέχει δεδομένα μόνο για ζωντανούς συνδέσμους.

Όλα τα δεδομένα για τα χαμένα backlinks μεταφέρθηκαν στην αναφορά Χαμένα Backlinks. Περιέχει τόσο τα backlinks που απουσιάζουν από την τελευταία σάρωση, όσο και συνδέσμους που δεν βρέθηκαν από τα bot μας.

2. Πλέον μπορείτε να διαλέξετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων ανά σελίδα στα εργαλεία Έλεγχος Ποιότητας Backlinks και Κατασκόπευση Backlink Ανταγωνιστών. Απλά χρησιμοποιήστε τα εύχρηστα κουμπιά στο τέλος των αναφορών.

3. Τώρα μπορείτε να διαλέξετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων που θα βλέπουν οι πελάτες σας μέσω των Ενοποιημένων Αναφορών στο εργαλείο Έλεγχος Ποιότητας Backlink. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις των Αναφορών, και στην καρτέλα “Περιεχόμενα Αναφοράς” διαλέξτε τις αναφορές που σας ενδιαφέρουν και πατήστε “Διαμόρφωση”.

Σημειώστε πως όσο περισσότερα αποτελέσματα συμπεριλλάβετε σε μία αναφορά, τόσο περισσότερες σελίδες θα έχει. Προσπαθήστε να διαλέξετε έναν λογικό αριθμό αποτελεσμάτων, ώστε να μην κατακλύσετε τους πελάτες σας με δεδομένα.

Email Ειδοποιήσεις (Email Alerts)

Προσθέσαμε νέες ειδοποιήσεις για να σας κρατήσουμε σε εγρήγορση γύρω από θέματα ποιότητας των backlinks. Πλέον κάθε φορά που σαρώνουμε την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω email αυτόματα για την ανάπτυξη τοξικών συνδέσμων, απότομες αλλαγές στον αριθμό των backlink, ή μία άνοδο σε επαναλαμβανόμενη χρήση του ίδιου κειμένου σε συνδέσμους.

Για να οργανώσετε μία νέα email ειδοποίηση, πηγαίντε στο μενού Αναφορών, και πατήστε “Email Ειδοποιήσεις”.

Πατήστε το κουμπί “Προσθήκη ειδοποίησης” για να δημιουργήσετε μία νέα ειδοποίηση, ή ανοίξτε τις ρυθμίσεις κάποιας υπάρχουσας. Στην καρτέλα “Έλεγχος Ποιότητας Backlink”, κάντε check την πρώτη επιλογή, και διαλέξτε τα θέματα για τα οποία θέλετε να ενημερώνεστε.

Ενοποιημένες Αναφορές (Consolidated Reports)

Έχουμε καλά νέα! Πλέον μπορείτε να διαλέγετε εσείς την ονομασία των pdf αρχείων των αναφορών. Για να επεξεργαστείτε την ονομασία του αρχείου, ανοίξτε την καρτέλα “Όνομα & Γλώσσα” στις ρυθμίσεις των Αναφορών.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε η ονομασία του αρχείου να είναι:

“12_09_2016_My_Site_www.mysite.com.pdf”

(καλύτερα να αποφύγετε τους Ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί όλοι ξέρουμε τα προβλήματα που δημιουργούν σε πάσης φύσεων ονομασίες αρχείων).

Για να επιτύχετε το παραπάνω παράδειγμα, απλά γράψτε στο πεδίο τον κώδικα %date% , και αλλάξτε το υπάρχων λεκτικό (“SEO Αναφορά”) με το δικό σας (π.χ. “_My_Site_”).

Διαλέξτε το επιθυμητό format της ημερομηνίας στο από κάτω πεδίο (π.χ. “dd_mm_yyyy”), και είστε έτοιμοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here