Αναζήτηση Επικίνδυνων Ανταγωνιστών (Dangerous Competitors Finder)

Αναβαθμίσαμε το εργαλείο Παρακολούθησης Κατατάξεων με την νέα αναφορά Επικίνδυνων Ανταγωνιστών.

Αυτή η αναφορά θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την στρατηγική σας στις μηχανές αναζήτησης ανακαλύπτοντας και παρακολουθώντας τις κορυφαίες ιστοσελίδες που σας ανταγωνίζονται στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Το εργαλείο βρίσκει τους ανταγωνιστές της ιστοσελίδας σας με βάση τις λέξεις κλειδιά και τις μηχανές αναζήτησης που έχετε προσδιορίσει στις ρυθμίσεις Παρακολούθησης Κατατάξεων. Για να πάρετε τα πιο κατανοητά αποτελέσματα, προτείνουμε να διαλέξετε λέξεις κλειδιά που περιγράφουν τον τομέα σας με ακρίβεια, και φυσικά να αποφύγετε τα branded keywords.

Χρησιμοποιήστε το γράφημα Τάσης Βαθμολογίας Επισκεψιμότητας για να ρίχνετε μία ματιά στην δημοτικότητα που έχουν οι ανταγωνιστές σας στις μηχανές αναζήτησης. Έπειτα δουλέψτε ώστε να τους σταματήσετε από το να τρώνε το φαγητό σας!

Με την προκαθορισμένη ρύθμιση, βλέπετε τους 4 κορυφαίους ανταγωνιστές σας στο γράφημα, με βάση την βαθμολογία επισκεψιμότητας που έχουν. Η βαθμολογία επισκεψιμότητας φτάνει από το 0 έως το 100, όπου 100 είναι η καλύτερη τιμή. Ο βαθμός βγαίνει από την θέση της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης, και τον αριθμό αναζητήσεων των λέξεων κλειδιά. Οι ιστοσελίδες με κορυφαίες θέσεις σε δημοφιλείς αναζητήσεις παίρνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία επισκεψιμότητας.

Αναλύστε τους ανταγωνιστές σας σε βάθος, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που παρέχονται στο τραπέζι κάτω από το γράφημα. Πατήστε το εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό για να ανοίξετε μία αναλυτική αναφορά, με τις λέξεις κλειδιά όπου εμφανίζεστε και οι δύο.

Βρείτε σε ποιες μηχανές αναζήτησης και ποιες λέξεις κλειδιά χάνετε από τους ανταγωνιστές σας με ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε το φίλτρο πάνω αριστερά για να αλλάξετε τις μηχανές αναζήτησης.

Με βάση την ανάλυση που κάνατε, αποφασίστε ποιες ιστοσελίδες πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθείτε, και χρησιμοποιήστε το εικονίδιο με την σημαία για να τις αποθηκεύσετε στο τραπέζι.

Τα domain που έχετε επιλέξει θα μπαίνουν αυτόματα στις ρυθμίσεις παρακολούθησης καταάξεων, στο κομμάτι των ανταγωνιστών.

Αν θέλετε να σταματήσετε να παρακολουθείτε έναν ανταγωνιστή, απλά ξε-διαλέξτε τον σύνδεσμό του στις ρυθμίσεις Παρακολούθησης Κατατάξεων, ή διαγράψτε τον από την Λίστα Διαχείρησης Ανταγωνιστών στο εργαλείο Αναλυτική Σύγκριση Ανταγωνιστών.