Κέντρο Βοήθειας (Help Center)

Ίσως προσέξατε ένα εικονίδιο με ένα ερωτηματικό κάτω δεξιά. Το νέο Κέντρο Βοήθειας είναι εδώ για να απαντήσει κάθε ερώτησή σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με μία αναφορά ή τις ρυθμίσεις ενός εργαλείου, πατήστε το ερωτηματικό, και θα βρεθείτε στο αντίστοιχο κομμάτι Συχνών Ερωτήσεων του εργαλείου. Οι Τεχνικοί μας κάνουν το καλύτερο ώστε να διατηρήσουν το FAQ ανανεωμένο και επίκαιρο, και θα προσθέτουν ερωτήσεις και απαντήσεις περιοδικά ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα IP SEO Tools πιο παραγωγικά.

Το πεδίο αναζήτησης στην κορυφή κάθε σελίδας στο Κέντρο Βοήθειας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε πιο γρήγορα.

Αν νιώθετε πως χρειάζεστε έξτρα βοήθεια, η Τεχνική Ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Μπορείτε να στείλετε κατευθείαν ένα email κάτω αριστερά.

Στο Πλάνο SEO Βελτιστοποίησης θα βρείτε την επεξήγηση SEO τακτικών με συνδέσμους σε εργαλεία που προτείνουμε. Μπορείτε να κατεβάσετε ξεχωριστές σελίδες του Πλάνου SEO Βελτιστοποίησης σε ένα pdf αρχείο, ή να τις στείλετε μέσω email.

Έχουμε δημιουργήσει επίσης το κομμάτι των Οδηγών. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε PDF που εξηγούν την χρήση των IP SEO Tools για τις διεργασίες σας.

Βοηθητικά Popups Στις Ρυθμίσεις Εργαλείων

Πλέον αν ξεχάσετε κατά λάθος κάποια σημαντική πληροφορία όταν διαμορφώνετε τα εργαλεία, θα σημειώσουμε με πορτοκαλί όπου χρειάζεται η προσοχή σας.

Ειδοποιήσεις Email (Email Alerts)

Πλέον όταν διαμορφώνετε μία email ειδοποίηση, μπορείτε να βεβαιωθείτε πως έχετε επίσης ετοιμάσει αυτόματες σαρώσεις στα εργαλεία για τα οποία χρειάζεστε ειδοποιήσεις. Εϊναι απαραίτητο να προγραμματίσετε τις σαρώσεις καθώς οι ειδοποιήσεις στέλνονται μόνο αφού ολοκληρωθεί η σάρωση.

Το email ειδοποιήσεων έχει επανασχεδιαστεί για να είναι πιο καθαρό και όμορφο.

Παρακολούθηση Κατατάξεων (Rank Tracking)

Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κατατάξεις σας και στην μηχανή αναζήτησης Duckduckgo. Αυτή η μηχανή αναζήτησης είναι γνωστή για το γεγονός ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών, και είναι διαδεδομένη ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι ανήσυχοι όσον αφορά την ιδιωτικότητά τους στον ιστό.

Απλά πηγαίντε στις Ρυθμίσεις του εργαλείου Παρακολούθηση Κατατάξεων -> Μηχανές Αναζήτησης -> Προσθήκη νέας, και διαλέξτε το Duckduckgo από την λίστα.

Επισκόπηση Σελίδων Προορισμού (Landing Pages Overview)

Το εργαλείο Επισκόπηση Σελίδων Προορισμού αναβαθμίστηκε. Πλέον μπορείτε να δείτε ποιες λέξεις κλειδιά και ετικέτες είναι αναθετημένες σε κάθε σελίδα προορισμού, χωρίς να πάτε στις ρυθμίσεις. Πατήστε τον σύνδεσμο “Δείτε λεπτομέρειες για αυτή την σελίδα” για να πάτε στην αναφορά SEO της συγκεκριμένης σελίδας, ή απλά πατήστε την μπάρα Βελτιστοποίησης Σελίδας ως συνήθως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here