Ρυθμίσεις Λογαριασμού (Account Settings)

Πρόσβαση πολλαπλών χρηστών στον ίδιο λογαριασμό

Δημιουργήστε ψευδώνυμα ώστε να παρέχετε πλήρη πρόβαση του λογαριασμού σας σε συνεργάτες, μέλη της ομάδας σας ή πελάτες.

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού για να προσθέσετε ένα ψευδώνυμο.

Το ψευδώνυμο θα έχει ακριβώς το ίδιο επίπεδο πρόσβασης με τον ιδιοκτήτη, με εξαίρεση πως δεν θα μπορεί να αλλάξει το email ή κωδικό του λογαριασμού, όπως και να προσθέσει άλλα ψευδώνυμα. Εσείς μπορείτε να βάλετε όσα ψευδώνυμα χρειάζεστε.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μοναδικό email όταν δημιουργείτε ένα ψευδώνυμο. Δεν μπορείτε να παρέχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email ενός χρήστη που είναι ήδη μέλος στα IP SEO Tools. (Σε αυτή την περίπτωση απλά μπορείτε να του δώσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα απευθείας).

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις, όπου η Τεχνική Ομάδα μας αναπτύσει με λεπτομέρειες τις δυνατότητες των ψευδωνύμων.

Ρυθμίσεις Ιστοσελίδας (Project Settings)

Μετακινήστε το URL της ιστοσελίδας σας σε HTTPS με ένα κλικ

Μετακινήσατε πρόσφατα την ιστοσελίδας σας σε https; Δεν χρειάζεται να προσθέσετε νέα ιστοσελίδα στα IP SEO Tools! Προσαρμόσαμε την αλλαγή σε https να είναι όσο πιο άμεση γίνεται, με όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας να παραμένουν σώα και αβλαβή.

Απλά ανοίξτε τις ρυθμίσεις ιστοσελίδας:

και προχωρήστε πατώντας ‘Γυρίστε την ιστοσελίδα σε HTTPS

Θα σας ενημερώσουμε μόλις είναι όλα έτοιμα. Δημιουργήστε και ένα συμβάν στην Επισκόπηση Συμβάντων ώστε να είναι ενήμεροι οι συνεργάτες / πελάτες σας για την αλλαγή.

Έλεγχος Ποιότητας Backlink (Backlink Quality Check)

Μαζικές ενέργειες με backlinks

Δεν χρειάζεται να θυμάστε ή να αντιγράφετε τα domain urls που θέλετε να βάλετε στην άσπρη ή μαύρη λίστα, μέσω του εργαλείου Σύνδεσμοι Από Domain. Η διαδικασία έγινε πιο εύκολη με δύο κουμπιά που σας αφήνουν να προσθέσετε τα επιλεγμένα domains είτε στην άσπρη, είτε στην μαύρη λίστα με ένα κλικ!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες επιλογές και στο εργαλείο Backlinks.

Μπορείτε να προσθέσετε / αφαιρέσετε μαζικά τοξικούς συνδέσμους, όπως και να βάλετε μαζικά domains στην άσπρη λίστα. Για να το κάνετε, απλά επιλέξτε ‘Σημειώστε ως μη-τοξικό -> Domains των επιλεγμένων συνδέσμων‘.

Αντίστοιχα, μπορείτε να δηλώσετε μαζικά τους τοξικούς συνδέσμους.

Επίσης, μπορείτε να στείλετε μαζικά backlinks στο εργαλείο Παρακολούθηση Επιλεγμένων Συνδέσμων χρησιμοποιώντας το κουμπί ‘Προσθήκη στους συνδέσμους υπό παρακολούθηση‘.

Εδώ να σας υπενθυμίσουμε πως το εργαλείο Παρακολούθησης Επιλεγμένων Συνδέσμων είναι πάρα πολύ δυνατό για την παρακολούθηση της κατάστασης συγκεκριμένων backlink, οπως και για να ελέγξετε αν οι συνεργάτες σας χρησιμοποιούν καλυμμένους συνδέσμους.

SEO Ανάλυση (SEO Analysis)

Σημειώστε τις σημαντικότερες σελίδες στο εργαλείο SEO Ανάλυσης

Τώρα μπορείτε να σημειώσετε τις σημαντικότερες σελίδες προορισμού με αστεράκια, και να φιλτράρετε τα δεδομένα της Επισκόπησης Σελίδων Προορισμού μόνο με τις επιλεγμένες σελίδες.

Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σελίδες σας άμεσα στις αναπτυσσόμενες λίστες των εργαλείων: SEO Σελίδων ΠροορισμούΤαχύτητα ΙστοσελίδαςΒελτιστοποίηση Κινητών Συσκευών και όχι μόνο.

Η επιλογή των αγαπημένων σελίδων είναι επίσης διαθέσιμη δημιουργώντας ενοποιημένες αναφορές. Απλά πατήστε τον σύνδεσμο ‘Διαμόρφωση’ δίπλα από το όνομα της αναφοράς, και διαλέξτε τις σελίδες που θέλετε να συμπεριλάβετε μέσα.

Παρακολούθηση Κατατάξεων (Rank Tracking)

Διαχειριστείτε τα όρια λέξεων κλειδιά με ευκολία

Πλέον μπορείτε να δείτε άμεσα πόσες λέξεις κλειδιά σας απομένουν για παρακολούθηση μέσα στο εργαλείο Παρακολούθησης Κατατάξεων.

Υποβολή Περιεχομένου (Content Submission)

Διεκδικήστε την καταχώρηση της επιχείρησής σας για να αυξήσετε την τοπική σας ορατότητα

Προσθέσαμε 6 νέες τοπικές ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, ώστε να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας χτίζοντας συνδέσμους.

Ενοποιημένες Αναφορές (Consolidated reports)

Προσθήκη της αναφοράς Backlinks Ανταγωνιστών

Τώρα μπορείτε να στείλετε την αναφορά του εργαλείου Backlinks Ανταγωνιστών μέσω των Ενοποιημένων Αναφορών. Σημειώστε πως για να αποφύγουμε την δημιουργία τεράστιων PDF αρχείων, έχουμε θέσει το όριο της αναφοράς Ανταγωνιστικών Backlinks σε 2.000. Για περισσότερους συνδέσμους, σας συστήνουμε να κατεβάσετε το CSV αρχείο, και να το εκμεταλλευτείτε μέσω excel.

Διαχείριση Χρηστών (User Manager)

Γλυτώστε χρόνο με την διαχείριση πολλαπλών χρηστών

Η διαχείρηση των χρηστών σας έγινε πολύ πιο εύκολη! Ανανεώσαμε το εργαλείο Διαχείρισης Χρηστών με την επιλογή για ‘Μαζικές ενέργειες’. Από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να σώσετε χρόνο όταν αλλάζετε ρόλους, μοιράζεστε ιστοσελίδες, καταχωρείτε σε ομάδες κλπ. σε πολλούς χρήστες μαζί.