Αυτόματη Υποβολή Υλικού (Content Submission)

Ανανεώσαμε τον σχεδιασμό του εργαλείου Αυτόματη Υποβολή Υλικού, για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε κάποια προβλήματα δυσχρηστίας που παρατηρήσαμε. Πλέον στην καρτέλα Αυτόματη Υποβολή, όλες οι μηχανές αναζήτησης όπου έχετε δηλώσει την ιστοσελίδα σας επιτυχώς, είναι διεγραμμένες. Πηγαίντε το ποντίκι σας σε κάποια μηχανή που δεν έχετε ακόμα δηλώσει, και θα δείτε τον σύνδεσμο Λεπτομέρειες, όπου θα σας καθοδηγήσει στα βήματα που χρειάζονται για να ολοκληρλώσετε την υποβολή.

Στις καρτέλες Χειροκίνητης Υποβολής (π.χ. Local, eCommerce, Blog κλπ.) θα δείτε ένα σύνδεσμο Υποβολής δίπλα στο όνομα της μηχανής αναζήτησης. Πατήστε το για να βρεθείτε στην σελίδα υποβολής και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για να κρύψετε μία μηχανή αναζήτησης που δεν θέλετε να καταχωρήσετε την ιστοσελίδα σας, πατήστε το εικονίδιο με το Χ. Για να επαναφέρετε μία κρυμμένη μηχανή αναζήτησης διαλέξτε την επιλογή “Εμφάνιση Κρυμμένων” στο φίλτρο πάνω αριστερά.

Τεχνική Εξέταση (Technical Audit)

Νωρίτερα χρειαζόταν να στείλετε στον Τεχνικό σας ένα βαρύ PDF αρχείο, ώστε να του ζητήσετε να αφαιρέσει τα προβλήματα που βρέθηκαν. Πλέον μπορείτε να του στείλετε ένα ελαφρύ CSV αρχείο, όπου έχουμε προσθέσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προβλήματα που βρέθηκαν, και το σημείο τους (γραμμή κώδικα / σελίδα).