Πίνακας Ελέγχου (Dashboard)

Εξαγωγή του Πίνακα Ελέγχου σε αρχείο CSV.

Πλέον μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα του Πίνακα Ελέγχου σας σε CSV αρχείο. Αυτή η αναβάθμιση προσφέρει εξαιρετική χρηστικότητα για εκείνους που προτιμούν την χρήση του Excel για την προβολή δεδομένων της ιστοσελίδας τους.

Επισκόπηση Ιστοσελίδας (Project Overview)

Λάβετε μια συνοπτική αλλά ολοκληρωμένη εικόνα για την ιστοσελίδα σας με το νέο εργαλείο της πλατφόρμας, “Τα Σημαντικότερα Δεδομένα Της Ιστοσελίδας Σας”

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε την πρόοδο της ιστοσελίδας σας με μία πολύ γρήγορη ματιά. Προσθέσαμε αυτό το πολύ βοηθητικό γράφημα σε όλα τα σύνολα εργαλείων: ‘Συνοπτικό Σύνολο Εργαλείων’, ‘Κανονικό Σύνολο Εργαλείων’και ‘Εκτεταμένο Σύνολο Εργαλείων’.

Επίσης, είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε αυτόν τον βοηθητικό πίνακα και στα δικά σας σύνολα εργαλείων. Απλά πατήστε Προσθήκη εργαλείων και προχωρήστε στο τμήμα “Άλλο”.

Παρακολούθηση Κατατάξεων (Rank Tracking)

Κατεβάστε τα αποθηκευμένα αποτελέσματα για όλες τις λέξεις κλειδιά με ένα απλό κλίκ.

Αναβαθμίσαμε την αναφορά Αποθηκευμένα Αποτελέσματα, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα λήψης όλων των σελίδων αποτελεσμάτων για όλες τις λέξεις κλειδιά σας σε μορφή CSV, με ένα μόνο κλικ. Απλώς μεταβείτε στην αναφορά Αποθηκευμένα Αποτελέσματα για οποιαδήποτε λέξη κλειδί,

και έπειτα μεταβείτε στην επιλογή Εξαγωγή -> Λήψη σε CSV (όλες οι λέξεις κλειδιά).

Ξεχώρισε τους σημαντικούς ανταγωνιστές.

Με το νέο χρήσιμο φίλτρο Μόνο Ανταγωνιστές μπορείτε πλέον να δείτε αποτελέσματα και δεδομένα μόνο για τους ανταγωνιστές που εσείς αντιλαμβάνεστε σαν πραγματική απειλή μέσα στο εργαλείο Επικίνδυνοι Ανταγωνιστές.

Αν το φίλτρο είναι ενεργοποιημένο θα δείτε το ανάλογο γράφημα, καθώς και τον πίνακα που δείχνει μόνο τα domains που έχετε επισημάνει.

Έλεγχος Ποιότητας Backlink (Backlink Quality Check)

Ακόμα πιο λεπτομερή ανάλυση των τοξικών συνδέμων σας.

Ενισχύσαμε το εργαλείο Τοξικών Συνδέσμων με μία απαραίτητη στήλη, την Ηλικία Ιστοσελίδας.

Μερικές φορές παρατηρείται πολύ χαμηλό Trust Level ενός νέου συνδέσμου, και αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί δεν βρίσκεται αρκετό καιρό στο Internet, έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο αυθεντίας του. Για αυτό το λόγο πρέπει να ελέγχεται η ηλικία ενός domain, για να μας βοηθήσει να έχουμε πιο καθαρή κρίση, ως προς την αξία ενός συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας.

Google Search Console

Φιλτράρετε τα δεδομένα ανά σελίδα.

Προσθέσαμε στο πεδίο Κορυφαία Αιτήματα, το νέο φίλτρο σελίδων προορισμού. Τώρα μπορείτε να απομονώσετε τα δεδομένα όποιας σελίδας επιθυμείτε.


Μπορείτε επίσης να δείτε τα δεδομένα στην αναφορά Κορυφαίων Σελίδων, πατώντας απλά το εικονίδιο στα δεξιά κάθε σελίδας.

SEO Ανάλυση (SEO Analysis)

Προσθέστε λέξεις κλειδιά στις σελίδες προορισμού σας εύκολα & γρήγορα.

Μετά από έρευυνα, παρατηρήσαμε την χρονοβόρα διαδικασία για την καταχώρηση λέξεων κλειδιών σε σελίδες προορισμού, που πραγματοποιούνταν μέσω των Ρυθμίσων. Έτσι, προσθέσαμε ένα χρήσιμο σύνδεσμο στο πεδίο επιλογής σελίδας προορισμού. Στο εξής, μπορείτε να επιλέξετε τη σελίδα που επιθυμείτε και να προσθέσετε λέξεις κλειδιά σε αυτήν, απλά επιλέγοντας τον σύνδεσμο ‘Προσθέστε λέξεις κλειδιά’

Στατιστικά Facebook (Facebook Insights)

Παραμετροποιήστε τα εργαλεία Δημογραφικών Στοιχείων

Αναβαθμίσαμε τις ρυθμίσεις των επακόλουθων γραφημάτων μέτρησης:

  • Γλώσσες των Facebook Ακολούθων
  • Χώρες των Facebook Ακολούθων
  • Πόλεις των Facebook Ακολούθων

Από δω και στο εξής, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης δεδομένων είτε των ακόλουθων της σελίδας, είτε αυτών που είδαν ή έλαβαν δράση στο περιεχόμενό σας.