Η Google Κατάργησε Το PageRank

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η Google κατάργησε το PageRank. Για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την ποιότητα των σελίδων σας,, ανταλλάξαμε το Google PageRank με τα δεδομένα Domain & Page Authority από την Moz και την Majestic.

Για να αξιολογήσετε την ποιότητα των backlinks στο εργαλείο Έλεγχος Ποιότητας Backlink, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τις μετρήσεις Domain & URL Flow από την Majestic.

Το URL Trust Level μίας σελίδας, όπως και το Trust Level ενός domain, πλέον χρησιμοποιούνται στην φόρμουλα τοξικότητας.

Για να υπολογίζουμε την Αποδοτικότητα των Συνδέσμβων υπό Παρακολούθηση, στο εργαλείο Παρακολούθηση Επιλεγμένων Συνδέσμων, πλέον χρησιμοποιούμε το Page Authority του Moz.

Για να εντοπίσετε τις καλύτερες σελίδες από τις οποίες μπορείτε να πάρετε backlink, προσθέσαμε τις μετρήσεις Domain & URL Flow της Majestic στο εργαλείο Παρακολούθηση Backlink Ανταγωνιστών.

Το Domain Authority της Moz θα σας βοηθήσει επίσης να αξιολογήσετε τα SEO Leads σας (είτε όσα έχετε προσθέσει χειροκίνητα, είτε όσα έχουν δημιουργηθεί αυτόματα από το εργαλείο SEO Leads Generation).

Τοπικές Υποβολές (Local Submissions)

Για όσους πελάτες μας επιχειρούν στην Βραζιλία, διαλέξαμε χειροκίνητα τα πιο ποιοτικά τοπικά directories, ώστε να πάρετε συνδέσμους ή αναρτήσεις για τοπικές επιχειρήσεις.