Αλλαγές Στην Επιφάνεια Εργασίας

Για να δώσουμε μια έμφαση στο πάνελ περιήγησης, προσθέσαμε δύο βοηθητικά εικονίδια επιλογής εργαλείου και ιστοσελίδας.

Ενοποιημένες Αναφορές (Consolidated Reports)

Προσθέσαμε για σας ένα χρήσιμο και γρήγορο κουμπί διαγραφής, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε άμεσα αχρίαστες ενοποιημένες αναφορές, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε στις ρυθμίσεις.

Η παραμετροποίηση των ενοποιημένων αναφορών έγινε πιο άμεση, με την προσθήκη της λειτουργίας προεπισκόπησης.

Η χρησιμότητα του κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της επιλογής αναφορών. Κάνετε κλίκ στο “μάτι” για να ανοίξει το παράθυρο προεπισκόπησης.

Γνωρίζουμε πως είναι ανέφικτο να θυμόσαστε όλους τους τίτλους αναφορών και να συγκρατήσετε στο νου την παρουσία τους καθώς δημιουργείτε μια αναφορά. Κατά πάσα πιθανότητα, θα έπρεπε να τις ανοίξετε σε διαφορετικές καρτέλες για να έχετε μια καθαρή εικόνα του τι επιλεγετε.

Πλέον, με τη προσθήκη της προεπισκόπησης, αφαιρέσαμε αυτό το βήμα. Η προεπισκόπηση περιέχει ένα δέιγμα αναφοράς, για να πάρετε μια γεύση του πως εμφανίζεται.

Αναζήτηση Λέξεων Κλειδιά & Παρακολούθηση Κατατάξεων (Keyword Research & Rank Tracking)

Αναβαθμίσαμε τα εργαλεία μας, Αναζήτηση Λέξεων Κλειδιά και Παρακολούθηση Κατατάξεων με την ικανότητα προσθεσης μέχρι και 3 τοποθεσιών με σκοπό τον έλεγχο των Τοπικών Αναζητήσεων των αντίστοιχων περιοχών. Απαραίτητη προσθήκη για να βοηθήσει εσάς που θέλετε να εστιάσετε τις προσπάθειές σας σε περισσότερες από μία τοποθεσίες.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις τοποθεσίες στόχευσης από τα εργαλεία Αναζήτηση Λέξεων Κλειδιά ή Παρακολούθηση Κατατάξεων.

Μεταβείτε στα Αναζήτηση Λέξεων Κλειδια -> Καλάθι Λέξεων Κλειδιά, ανοίγετε τις ρυθμίσεις και επιλέγετε τον σύνδεσμο “Προσθέστε Επιπλέον Τοποθεσία

Περιηγηθείτε ανάμεσα στις τοποθεσίες που επιλέξατε μέσω του φίλτρου τοποθεσίας.

Μόλις προσθέσετε τις τοποθεσίες ενδιαφέροντος μέσω του εργαλείου Αναζήτηση Λέξεων Κλειδιά, αυτές θα καταχωρηθούν αυτόματα και στα δεδομένα του εργαλείου Παρακολούθησης Κατατάξεων.

Προσθέστε ή αφαιρέστε τοποθεσίες στόχευσης άφοβα μέσω των ρυθμίσεων του εργαλείου Παρακολούθησης Κατατάξεων – εκεί θα βρείτε μία παρόμοια καρτέλα ρυθμίσεων για τις τοπικές αναζητήσεις Google.

Επικίνδυνοι Ανταγωνιστές (Dangerous Competitors)

Αναβαθμίσαμε το εργαλείο Επικίνδυνοι Ανταγωνιστές με μία αναλυτική αναφορά, που θα δείτε όλες τις λέξεις κλειδιά που μοιράζεστε με κάθε ανταγωνιστή.

Πατήστε το εικονίδιο με τον φακό δίπλα από το domain σας, ή χρησιμοποιήστε τον μπλέ σύνδεσμο στο κάτω μέρος, ώστε να μπείτε μέσα στην νέα αναφορά.

Κοινωνική Αλληλεπίδραση & Δεδομένα Ανταγωνιστών (Social Engagement & Competitor Metrics)

Αναγνωρίζουμε την αξία που δίνετε στα δεδομένα των ανταγωνιστών σας, οπότε προσθέσαμε τα σύνολα εργαλείων Κοινωνικές Αναφορές Ανταγωνιστών (γράφημα και τραπέζι), έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε άμεσα τις αναφορές που έχει η ιστοσελίδα σας στα social media, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας.

Μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα πεδία στο Σύνολο Εργαλείων για την Κοινωνική Αλληλεπίδραση και τα Δεδομένα Ανταγωνιστών. Είναι επίσης διαθέσιμα για προσθήκη στην Επισκόπηση Ιστοσελίδας: απλώς επιλέγετε το πεδίο ‘Προσθήκη εργαλείου‘ και μεταβείτε στο εργαλείο Κοινωνικής Αλληλεπίδρασης.

Υποβολή Περιεχομένου (Content Submission)

Για να καθαρίσουμε λίγο το τοπίο για εσάς, μετονομάσαμε την Αυτόματη Υποβολή Περιεχομένου σε Αυτόματη Λειτουργία, καθώς επίσης προβήκαμε σε ανανέωση του σχεδιασμού και της χρηστικότητας του εργαλείου.

Επιτυχημένες υποβολές περιεχομένουυ, πλέον φέρουν ένα “πράσινο τικ” στα αριστερά τους. Αν περάσετε το ποντίκη σας πάνω από μια μηχανή αναζήτησης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μεταβείτε στον σύνδεσμο ‘Λεπτομέρειες‘ και να προβάλετε την ανταπόκριση μιας μηχανής αναζήτησης στην υποβολή σας.

Αν η υποβολή αποτύχει, θα φέρει στα αριστερά ένα ‘κόκκινο θαυμαστικό’

Βεβαιώστε πως ελέγχετε τα εισερχόμενά σας! Πιθανότατα να σας ζητηθεί επιβεβαίωση για την υποβολή περιεχομένου. Μετά επιστρέφετε στο εργαλείο Αυτόματης Λειτουργίας και μαρκάρετε την υποβολή ως ολοκληρωμένη – απλώς κάνετε κλικ στο γκρίζο εικονίδιο.