Menu

SEO Tools για Agencies & Μικρές Επιχειρήσεις

Ανέβα στην 1η θέση του Google & απόκτησε σταθερούς πελάτες, με αυτοματοποιημένη ανάλυση και εμπεριστατωμένη καθοδήγηση.

Πάρε Το SEO Στα Χέρια Σου

Αυτοματοποίησε τον έλεγχο & την παρακολούθηση της ιστοσελίδας σου – υλοποίησε με οδηγό τα σωστά δεδομένα

keyword-research-seo-tools-icon

Ουσιαστική SEO Ανάλυση

Το SEO δεν σταματάει σε ένα καλό meta-title. Απόκτησε ολοκληρωμένη εικόνα για το on-page & off-page επίπεδο της ιστοσελίδας σου, όπως και την δύναμη του ανταγωνισμού σήμερα.

web-buzz-monitoring-seo-tools-icon

Αυτοματοποιημένη Παρακολούθηση

Ενημερώσου αυτόματα για ανακατατάξεις της ιστοσελίδας σου, νέα / χαμένα backlinks, brand mentions και πολλά ακόμα, με απλά emails, ή αναλυτικές PDF αναφορές.

backlink-quality-check-seo-tools-icon

Εμπεριστατωμένη Καθοδήγηση

Όλα τα εργαλεία και οι λειτουργίες συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες χρήσης, όπως και ξεχωριστά πλάνα βελτιστοποίησης για αποδοτική υλοποίηση χωρίς τεχνικές γνώσεις.

rank-tracking-seo-tools-icon

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Με εις βάθος αξιολόγηση όλου του περιεχομένου και αξιόπιστα δεδομένα από Google, Moz, Majestic, SEMRush & Alexa, το μόνο εμπόδιο στην 1η θέση είναι ο χρόνος που έχεις να διαθέσεις.

Αξιοποίησε Την Ζήτηση Στον Κλάδο Σου

Ακολούθησε τα σωστά βήματα στην SEO βελτιστοποίηση, η στρατηγική είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας.

01

Αυτόματη & χειροκίνητη ανάλυση ιστοσελίδας / περιεχομένου

02

Αναλυτικά πλάνα βελτιστοποίησης & οδηγοί SEO

03

Ξεκάθαρες οδηγίες υλοποίησης, αυτόματος εντοπισμός ελλείψεων / σφαλμάτων

04

Ουσιαστικά δεδομένα ανάπτυξης με αυτόματη διαχείριση

05

Άμεσα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

06

Ξεκίνα σήμερα και εξασφάλισε την ιστοσελίδα σου για πάντα

Οι Επιχειρήσεις Που Μας Εμπιστεύονται

Από μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες εταιρείες, αξιοποιούν τη δύναμη του SEO στην Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας.

14 χρόνια επικαιρότητας στην διατροφή.

8.376 μοναδικά τουριστικά σημεία.

Συχνές Ερωτήσεις IP SEO Tools

Βεβαιώσου πως καταλαβαίνεις την αξία των IP SEO Tools – ένα όπλο μπορεί να αποβεί παντοδύναμο, αλλά κάποιος πρέπει να το χειρίζεται πρώτα.

Πρέπει να έχω τεχνικές γνώσεις ή να ξέρω από SEO για να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία;

Όχι. Σαφώς ένας επαγγελματίας του SEO θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί σε μεγαλύτερο βαθμό και πιο άμεσα όλες τις λειτουργίες, αλλά και κάποιος τελείως αρχάριος θα μπορέσει να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες, καθώς παρέχονται αναλυτικές οδηγίες και πλάνα βελτιστοποίησης, για κάθε ξεχωριστό εργαλείο, όπως και για κάθε κλάδο που αφορά την οργανική επισκεψιμότητα.

Μπορείτε να λύσετε ένα μεγάλο κομμάτι από τις απορίες σας με το Κέντρο Βοήθειας, το οποίο είναι πλήρες, και με πολύ περισσότερο περιεχόμενο μέσα στην ίδια την πλατφόρμα IP SEO Tools.

Τα εργαλεία δουλεύουν αυτόματα; Θα αναλάβετε εσείς το SEO της ιστοσελίδας μου;

Όχι. Τα εργαλεία διαθέτουν πάρα πολλές αυτοματοποιημένες λειτουργίες, αναλύσεις και αναφορές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως «δουλεύουν μόνα τους».

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα και την καθοδήγηση της πλατφόρμας, είναι περισσότερο από 100% σίγουρο πως θα βελτιώσετε τις κατατάξεις και την οργανική σας επισκεψιμότητα σε τεράστιο βαθμό, αλλά θα πρέπει εσείς να κάνετε όλη την δουλειά (και ας «σερβίρεται στο πιάτο» στον μεγαλύτερο βαθμό).

Σαφώς προσφέρουμε υπηρεσίες SEO, όπως και υπηρεσίες παραμετροποίησης και καθοδήγησης για την ιστοσελίδα σας στην πλατφόρμα IP SEO Tools, όμως αυτές οι υπηρεσίες δεν σχετίζονται, ούτε περιλαμβάνονται στο κόστος της μηνιαίας σας συνδρομής (με εξαίρεση την δωρεάν εκπαίδευση που προσφέρουμε σε όλα τα ετήσια πλάνα).

Θέλουμε να γίνει σαφές, πως το σημαντικότερο πλεονέκτημα της πλατφόρμας IP SEO Tools, είναι πως μπορεί κάποιος να αναλάβει το SEO μόνος του, είτε σαν αρχάριος ιδιώτης, είτε σαν επαγγελματίας που προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες, με ένα χαμηλό κόστος ανά ιστοσελίδα, έναντι για μεγάλες μηνιαίες δαπάνες σε υπηρεσίες SEO.

Προσφέρετε κάποια εγγύηση για την αγορά μου ή τα αποτελέσματα των εργαλείων;

Σαφώς.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες και παρόχους δεδομένων στον χώρο του SEO & του Digital Marketing, και εγγυόμαστε προσωπικά την αξιοπιστία και την δύναμη των εργαλείων.

Εφόσον αφιερώσετε τον κατάλληλο χρόνο στην κατανόηση και χρήση της πλατφόρμας, όπως και την υλοποίηση των σχετικών ενεργειών (5-10 ώρες εργασίας το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες και τον όγκο του περιεχομένου σας) είναι εγγυημένη η άνοδός σας στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης, όπως και η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας.

Αν δεν κάνετε ουσιαστική δουλειά μέσω των εργαλείων, σαφώς δεν θα δείτε καμία διαφορά πουθενά.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την χρήση της πλατφόρμας, ή πιστεύετε πως τα εργαλεία δεν είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Η επιστροφή ισχύει μόνο για μηνιαία Startup πλάνα συνδρομής.

Θα έχω τεχνική υποστήριξη; Πότε; Πως; Με τι κόστος;

Σαφώς. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι ενεργό τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

Όλοι οι λογαριασμοί και χρήστες έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω email, live chat ή τηλεφώνου για πάντα, δωρεάν.

Όλοι οι ετήσιοι λογαριασμοί έχουν επιπλέον δωρεάν εκπαίδευση μέσω Skype, όσο χρειαστεί.

Προσφέρουμε επίσης εκπαίδευση στον χώρο σας, όπως και το ανθρώπινο δυναμικό σας. Για περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ