Κατασκευαζουμε Ιστοσελιδες Που Πουλανε

Εξατομικευμενος Κωδικας

Δεν χτίζουμε ιστοσελίδες με “θέματα” (templates), αλλά ξεκινόντας από μία λευκή σελίδα. Κάθε γραμμή κώδικα υπάρχει επειδή χρειάζεται, και αντανακλά την προσωπικότητα της επιχείρησής σας.

Αυθεντικος Σχεδιασμος

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι μοναδική, γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε την κάθε μία με διαφορετική προσέγγιση και εργαλεία. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά και εκείνες της μοντέρνας κατασκευής ιστοσελίδων, δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Mobile Responsive

Είναι γνωστό πως σχεδόν οι μισές επισκέψεις στον ιστοχώρο πραγματοποιούνται μέσω κινητών και τάμπλετ συσκευών. Συνεπώς, οι ιστοσελίδες που χτίζουμε είναι 100% συμβατές με κάθε τύπου συσκευή, ώστε να εμφανίζονται παντού το ίδιο εντυπωσιακές, και χρηστικές.

Ολοκληρωμενη Πλατφορμα Eshop

Έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα; Θέλετε να προσφέρετε μία πληθώρα εύχρηστων εργαλείων για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία των πελατών σας; Άμεση ανανέωση του στοκ σας; Έξυπνα φίλτρα και αναζητήσεις; Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να εισάγουμε στο eshop σας.

Ασφαλεις Online Πληρωμες

Μία ιστοσελίδα πρέπει να αποφέρει κέρδος, άρα πρέπει να έχετε και ένα τρόπο να λάβετε πληρωμές. Τραπεζικές καταθέσεις, PayPal, Authorize, PaySafe, απευθείας χρήση καρτών, πείτε μας τις ανάγκες σας και θα τις κάνουμε πραγματικότητα.

Ευκολη Διαχειριση

Οι στατικές ιστοσελίδες έχουν πεθάνει. Το δυναμικό περιεχόμενο παίζει καίριο ρόλο στην προώθηση της online επιχείρησής σας, γι’ αυτό δίνουμε βάση στην άμεση και κατανοητή ανανέωση του υλικού της σελίδας από εσάς.

Παρουσιαση Κατασκευασμενων Σελιδων