ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

favicon

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ…

ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

35
13 ΚΑΦΕ
BAR
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

4
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & MARKETING
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

12
ΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
ΜΕΣΙΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ
ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΟΔΑΣ

…ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ή αναβάθμισε την ήδη υπάρχουσα. Και στις δύο περιπτώσεις θα σχεδιάσουμε μία νέα ιστοσελίδα από το μηδέν, σύμφωνα με τα αισθητικά και λειτουργικά στάνταρ της εποχής.

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Και βοήθησε τους υπάρχοντες. Παρουσίασε τις υπηρεσίες / προϊόντα σου με τον τρόπο που τους αρμόζει, και άφησε τους πελάτες σου να επικοινωνήσουν και να αγοράσουν κατευθείαν μέσα από την ιστοσελίδα σου.

ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Κάθε brand και μορφή επιχείρησης οφείλει να έχει την δική του ιστοσελίδα, καθώς είναι το πιο επίσημο σημείο επικοινωνίας και διαφήμισης.

Όλοι λένε πως ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα, Όμως για την ακρίβεια εσύ πρέπει να τα αλλάξεις.

– Andy Warhol

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ

26

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

25

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

8

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

15

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

13

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

29

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

24

ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ

2

ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ

1

ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

14

Δεν θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε κάποια συναλλαγή. Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ με τις ανάγκες σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ

web-design-banner
 • ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  Οι παρακάτω σελίδες περιεχομένου περιλαμβάνονται με το βασικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για υπηρεσίες, φυσικά καταστήματα & brands, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

  9

  Αλλιώς η σελίδα που βλέπουν οι πελάτες σας στο tositemu.gr. Η αρχική σας σελίδα είναι σχεδόν πάντα εκείνη με τις περισσότερες επισκέψεις, και θα κρίνει την ολική αίσθηση που θα αφήσει η επιχείρησή σας στον χρήστη.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  12

  Ότι και αν επαγγέλεστε, χρειάζεστε μία σελίδα που θα παρουσιάζετε τα προϊόντα / υπηρεσίες σας με συνοπτικό και καλαίσθητο τρόπο, ώστε να ξέρουν οι πελάτες σας πως βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο.

  ΑΡΘΡΑ

  23

  Είτε αρθογραφείτε τακτικά, είτε θέλετε μερικές σελίδες περιεχομένου για να εκπαιδεύσετε / βοηθήσετε τους χρήστες σας, είτε απλά να δημοσιεύσετε κάποια εταιρικά νέα, θα έχετε μία χρηστική σελίδα παρουσίασης όλων των άρθρων σας.

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  21

  Μπορεί να μην ενδιαφέρονται όλοι οι χρήστες για εσάς, την εταιρεία και τον σκοπό σας, όμως όσοι ενδιαφέρονται, περιμένουν να δουν ένα δουλεμένο “About Page”, ώστε να χτίσουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  5

  Αλλιώς η σελίδα που ευθύνεται για τις περισσότερες πωλήσεις σε κάθε μορφή επιχείρησης. Εμφανίστε άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το σημείο σας στον χάρτη, τα social media όπως και μία απλή φόρμα επικοινωνίας.

  ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

  15

  Κάθε ιστοσελίδα υποχρεούται να περιλαμβάνει νομικές σελίδες με τους όρους χρήσης της, αλλά και την προστασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών. “Βαρετές” αλλά απαραίτητες, το σίγουρο είναι πως θα ταιριάζουν αισθητικά στο ύφος σας, και θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  Οι παρακάτω λειτουργίες περιλαμβάνονται με το βασικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για υπηρεσίες, φυσικά καταστήματα & brands, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

  ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL

  13

  Απαραίτητο για κάθε ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα email στο domain σας (π.χ. info@tositemou.gr). Εμείς σας προσφέρουμε μέχρι 3, δωρεάν! Θα μπορείτε επίσης να χρησιμποιείτε το πρόγραμμα του υπολογιστή σας για την χρήση του (π.χ. windows mail, outlook, apple mail κλπ.)

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  11

  Κάθε ιστοσελίδα οφείλει να παρέχει στους επισκέπτες έναν εύκολο και άμεσο τρόπο να αφήσουν κάποιο μήνυμα. Με την φόρμα επικοινωνίας θα μπορούν να σας γράψουν μέσω της ιστοσελίδας, και εσείς να απαντήσετε κατευθείαν μέσα από το email σας.

  ΧΑΡΤΗΣ

  10

  Στην εποχή μας οι online χάρτες βρίσκονται στις εφαρμογές καθημερινής χρήσης, γι’ αυτό θα δείξουμε την τοποθεσία σας με έναν custom χάρτη που κολλάει στην αισθητική σας, και όσες λειτουργίες χρειάζεστε (π.χ. οδηγίες gps κατευθείαν μέσα από την σελίδα σας κλπ.)

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  28

  Μπορείτε να αφήσετε τα τεχνικά κομμάτια και τον κώδικα σε εμάς, και να επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με τους πελάτες σας, όπως και την διαχείρηση του περιεχομένου σας.

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

  8

  Θα μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, να το ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε καινούργιο, μέσα από μία εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρησης (WordPress), όσο απλή όσο το να δημιουργείτε ένα κείμενο στο Word!

  ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

  14

  Μπορείτε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας συνεργάτες πάσης φύσης, με ανάλογες εξουσιοδοτήσεις (π.χ. δεν θέλετε οι αρθογράφοι σας να βλέπουν τις πωλήσεις σας). Όπως και εμείς δεν θέλουμε να μπορείτε να επέμβετε σε “ευαίσθητα” σημεία του κώδικα! Είναι σημαντικό να διατηρείται ένα ασφαλές περιβάλλον στην σελίδα σας.

  DRAG & DROP ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  4

  Θέλετε να ανανεώνετε το περιεχόμενό σας σταθερά; Χρησιμοποιήστε ένα εύκολο drag & drop editor, όπου μπορείτε να “σχεδιάσετε” κατευθείαν το περιεχόμενο όπως θέλετε (π.χ. εικόνα, κείμενο, βίντεο κλπ.) χωρίς ανάγκη για γραμμή κώδικα.

  500+ ICONS

  30

  Τα εικονίδια πλέον αντικαταστούν την ανάγκη για λέξεις, ειδικά στις φορητές συσκευές. Μαζί με την ιστοσελίδα σας θα έχετε και περισσότερα από 500 icons να χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε, και να πείτε περισσότερα με λιγότερα.

  SOCIAL MEDIA SHARE

  14

  Τα social media βρίσκονται στις ζωές όλων, και θέλετε και την ιστοσελίδα σας εκεί. Οι χρήστες θα μπορούν να μοιραστούν το περιεχόμενο στα social media της επιλογής σας, με τον τρόπο και την αισθητική που επιθυμείτε.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Οι παρακάτω λειτουργίες είναι πρόσθετες στο βασικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για υπηρεσίες, φυσικά καταστήματα & brands, και χρεώνονται επιπλέον.

  ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  3

  Χρειάζεστε ανεπτυγμένες φόρμες παραγγελίας / επικοινωνίας με πολλούς παράγοντες και περιπτώσεις; (π.χ. κάθε επιλογή επηρεάζει τις υπόλοιπες, πεδία τιμολόγησης και εξαιρέσεων, κουπόνια έκπτωσης κλπ.)

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

  16

  Εφαρμόστε ηλεκτρονικές συναλλαγές στην ιστοσελίδα σας, και επιτρέψτε στους πελάτες σας να πληρώσουν online. Διαλέξτε τις μεθόδους που προτιμάτε (π.χ. κάρτες, τραπεζική κατάθεση, paypal κλπ.)

  ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  1

  Θέλετε να παρουσιάσετε ολόκληρη την ιστοσελίδα σας σε περισσότερες από μία γλώσσες; Προσφέρουμε χρηστικές λύσεις τόσο στην διαχείρηση από εσάς, όσο και την χρήση από τους επισκέπτες σας.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Οι παρακάτω υπηρεσίες είναι πρόσθετες στο βασικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για υπηρεσίες, φυσικά καταστήματα & brands, και χρεώνονται επιπλέον.

  ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN

  30

  Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα το domain σας (π.χ. www.tositemou.gr) μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς, όπως και να αναλάβουμε την διαχείρησή του.

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  7

  Αν δεν έχετε κάποιο πακέτο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχων, μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς για εσάς. (είναι απαραίτητο να φιλοξενείτε σε κάποιον server την ιστοσελίδα σας).

  ΤΕΧΝΙΚΟ SEO

  2

  Μαζί με την κατασκευή της ιστοσελίδα σας, μπορούμε να αναλάβουμε να βελτιστοποιήσουμε όλο τον κώδικα σε σχέση με τις τωρινές ανάγκες του SEO, και να είμαστε σίγουροι πως οι μηχανές αναζήτησης θα σας δείξουν πιο ψηλά από τους ανταγωνιστές σας.

  ΣΕΛΙΔΕΣ SOCIAL MEDIA

  27

  Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα λογαριασμούς στα απαραίτητα κοινωνικά δίκτυα, ή χρειάζεστε βοήθεια με την αξιοποίηση των υπάρχοντων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

  EMAIL MARKETING

  9

  Το πιο σημαντικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση είναι τα email των πελατών της. Μπορούμε να στήσουμε για εσάς τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μαζεύετε email πελατών, και να μπορείτε να τους στείλετε νέα και προσφορές.

  ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  12

  Η ύπαρξη ανταγωνισμού σημαίνει πως υπάρχει ζήτηση στον τομέα σας, και η ανάλυσή του είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να τον ξεπεράσετε. Δεν κυνηγάμε την παρθενογένεση, αλλά τις πωλήσεις!

  ΛΟΓΟΤΥΠΟ

  30

  Ο σημαντικότερος αντιπρόσωπος του brand / ιστοσελίδας/ εταιρείας σας είναι πάντα το λογότυπο. Δεν είναι άδικα ένας από τους μεγαλύτερους “φόβους” των entrepreneurs. Το logo σας θα (πρέπει) να συνοδεύει κάθε κίνηση της επιχείρησής σας και να είναι αναγνωρίσιμο στους πελάτες σας.

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ BANNER

  1

  Χρειάζεστε εντυπωσιακά διαφημιστικά μπάνερς για την ιστοσελίδα σας, τα κοινωνικά δίκτυα ή την online διαφήμιση; Ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεστε για κάθε περίπτωση, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά.

  ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΙΑ

  24

  Αν χρειάζεστε συγγραφή κειμένων για την ιστοσελίδα σας, θα δημιουργήσουμε στοχευμένο περιεχόμενο, με στόχο τις υψηλές κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησης, όπως και την εξυπηρέτηση / εκπαίδευση των χρηστών σας.